HIRUGARREN MAILA:

BASKONIA 1 LAGUN ONAK 1

BASKONIA: Simon, Mikeldi, Santamaria, Gorka, Lopez, De Egino (Guruzeta, 82.min), Barrenetxea, Bake (Etxaburu, 56.min), Uriguen (Aldai, 56.min), Cordoba eta Villalibre.

LAGUN ONAK: Otaño, Elustoando, Julen Aranburu, Tena, Lopez, Iparragirre (Aizpuru, 81.min), Josu Aranburu (Ibarluzea, 88.min), Azkue, Esnal, Ibargoien (Otamendi, 60.min) eta Ander.

EPAILEA: Barrio Salas. Etxekoen aldetik, De Eginok eta Cordobak ikusi zuten txartel horia, eta kanpotarren aldetik, Josu Aranburuk, Julen Aranburuk, Otamendik eta Aizpuruk.

GOLAK: 0-1, 38.min. Ibargoien. 1-1, 68.min: Cordoba.

GORABEHERAK: 300 ikusle.

Lagun Onakek garrantzi handiko eta merezitako puntua eraman zuen Basauritik. Lehen zati bikaina egin zuen, eta markagailuan aurreratu ere egin zen, baina bigarren zatian etxekoak nagusitu ziren, eta berdindu egin zuten.

OHOREZKO MAILA:

ANAITASUNA 2 ELGOIBAR 0

ANAITASUNA: Astigarraga, Godoi, Altolagirre (Iraitz, 88.min), Tomao, Ioritz, Agirre, I.Artzallus (Arabaolaza, 62.min), Aramendi (Zialtzeta, 62.min), I.Pastriain (Mendizabal, 75.min) eta M.Artzallus (Beitia, 62.min).

ELGOIBAR: Lopo, Unai, Etxeberria (Alex, 75.min), Ibon, Arru (Oier, 46.min), Santa, Juan (Lander, 66.min), Txillier, Larrea, Xanet eta Xabi.

EPAILEA: Olaizola. Etxekoen aldetik, Godoik eta Beitiak ikusi zuten txartel horia, eta kanpotarren aldetik, Etxeberriak.

GOLAK: 1-0, 8.min: I.Pastriain.- 2-0, 60.min: Unai.

GORABEHERAK: 500 ikusle.

Anaitasunak hirugarren postuari eutsi egiten dio, eta sendotu ere egin du, Elgoibar mendean hartuta. Azkoitiarrak hobeto aritzeaz gain, merezitako hiru puntuak eraman zituzten.

ZARAUTZ 1 BERGARA 1

ZARAUTZ: Ruiz, Ahedo, Etxeberria, Aizpurua (Leunda, 18.min), Azkue (Errasti, 62.min), L.Arriola, Cachafeiro (Kimetz, 87.min), I.Arriola (Manterola, 55.min), Manterola II.a, Zidan (Iriarte, 70.min) eta Obiang.

BERGARA: Lupo, Elo (Eloy, 65.min), Retegi, Xabier Jorge, Julen, Asis, Baltzategi, Alberto, Iñigo (Gotzon, 80.min), Ibai (Beitia, 65.min) eta Eñaut (Mikel, 75.min).

EPAILEA: Merino. Etxekoen aldetik, Arriolak, Etxeberriak, Ahedok eta Errastik ikusi zuten txartel horia, eta kanpotarren aldetik, Asisek.

GOLAK: 1-0, 37.min: Cachafeiro. 1-1, 65.min: Baltzategi.

GORABEHERAK: 200 ikusle.

Zarautzek asko kostatako puntua eskuratu zuen, izan ere kanpotarrak gehiago izan baitziren, batez ere bigarren zatian, baina azkenean helburua bete zuten etxekoek.

TOLOSA 2 HERNANI 1

TOLOSA: Garcia, Etxeberria, Balerdi, Larrañaga (Gomez, 89.min), Argiñano, Julen (Ugartemendia, 63.min), Zubeltzu, Bereziartua (Martinez, 61.min), Loidi (Diez, 86.min), Zumeta eta Blanco (Fuentes, 77.min).

HERNANI: Gonzalez, Zubeldia, Alvarez (Mingo, 68.min), U.Elizalde, Lujanbio, Gurrutxaga (Elberdin, 77.min), Grande (Olabide, 68.min), Mujika, Urio (Caballero, 77.min), Iñurritegi, eta A.Elizalde (Olazabal, 68.min).

EPAILEA: Tejadas. Etxekoen aldetik, Argiñanok, Balerdik eta Telleriak ikusi zuten txartel horia, eta kanpotarren aldetik, Iñurritegik, Lujanbiok eta Uriok.

GOLAK: 1-0, 11.min: Blanco. 2-0, 19.min: Zumeta. 2-1, 18.min: Elizalde.

Tolosak hasiera bikaina eman zion partidari, eta azkar jarri zen 2-0 aurretik, baina gero hortxe amaitu zen Tolosaren jarduna, eta amaieran dezente sufritzea tokatu zitzaion.

GORENGOA (NAFARROA):

BAZTAN 2 BETI KOZKOR 3

BAZTAN: Berho, Junikotena (Martinez, 7.min), Gil, Olabe, Agerrea, Iturria, Lizartza, Azpirotz, Astitz (Goñi, 54.min), Moha (Mentaberri, 75.min) eta Urrutia (67.min, Intziarte).

BETI KOZKOR: Herrera, Garces, Xabier, Aitor, Gallego, Adrian (Medrano, 80.min), Orgi, Olivares, Javier (Jonathan, 73.min), Irigoien (Aierdi, 65.min) eta Aritz.

EPAILEA: Ruivo. Etxekoen aldetik, Gilek, Azpirotzek eta Astiztek ikusi zuten txartel horia, eta kanpotarren aldetik Aritzek, Irigoienek eta Aierdik.

GOLAK: 0-1, 2.min: Gallego. 0-2, 6.min: Javier. 1-2, 34.min, Aitor, bere atean. 2-2, 47.min: Iturria. 2-3, 84.min:Olivares.

Beti Kozkorrek ongi landutako garaipena eskuratu zuen Elizondon. Hasiera bikaina eman zion partadari Lekunberriko taldeak, eta seigarren minuturako 0-2 aurretik ziren. Gero, ordea, etxekoek neurketa berdindu egin zuten, baina partida amaitzeko sei minutu falta zirenean, Olivaresek segurtatu zuen zuri-beltzen garaipena.

GORENGOA (GIPUZKOA):

EUSKALDUNA 3 MUNDARRO 1

GOLAK: 1-0, 45.min. 2-0, 50.min. 3-0, 70.min. 3-1, 86.min.

GORABEHERAK: 150 ikusle.

Andoaingo Euskaldunak bigarren postuan jarraituko du, nahiz eta emaitzak erakusten duena baino gehiago sufritu behar izan zuen Mundarro mendean hartzeko. Lehen zatia orekatua izan zen, eta aukerak ere berdintsu izan zituzten, baina atsedenera joatear zeudela etorri zen etxekoen lehen gola. Bigarrena, berriz, aldageletatik itzuli eta bost minutura, eta hor behera egin zuen Astigarragako taldeak. Euskaldunak hirugarrenarekin partida erabaki zuen, nahiz eta aurkariak ez zuen inoiz etsi.

ARETO FUTBOLA (AMF):

TXALBURUK 15 ERREZIL 3

TXALBURUK: Otamendi, Yuberos, Senperena, Mujika eta Maioz-hasierako bostekoa- Murua.

ERREZIL: Aizpuru, X.Irulegi, Otaegi, Rueda eta U.Labaka-hasierako bostekoa-, M.Labaka, O.Irulegi eta J.Labaka.

GOLAK: Txalburuk: Yuberos (6), Maioz (4), Mujika (3), Murua eta Senperena. Errezil: M.Labaka, Rueda eta Otaegi.

Txalburuk taldeak puntu bat nahikoa du liga lehiatuko den multzoan sartzeko, eta Errezilek, aldiz, kopa jokatu beharko du. Emaitzak dena erakusten du.

FUTWALLA:

IKAZTEGIETA 2 OREXA B 0

IKAZTEGIETA: Uria eta Irastortza.

OREXA B: Luloaga eta Urtxipia.

PARTZIALAK: 20-17  eta 20-12.

Ikaztegietak bigarren postuan jarraituko du, baina joanekoan baino askoz ere gehiago sufritu behar izan zuen Orexa B taldearen aurka. Lehen jokoa parekoa izan zen, baina etxekoek huts gutxiago egin zituzten, eta horrek garaipena eman zien. Bigarrena ere bide beretik joan zen, eta hau ere seguruen egon zen taldeak bereganatu zuen.

ILAUNPE 2 OREXA A 1

ILAUNPE: Sarriegi eta Leunda.

OREXA A: Aranalde eta Errasti (Urtxipia)

PARTZIALAK: 13-20, 20-7 eta 15-10.

Ilaunpek lehen postuan jarraituko du, baina asko sufritutako garaipena lortu zuen, tartean puntu bat utziz. Lehen jokoa negargarria  egin zuen liderrak, erabat jokoz kanpo, eta orexarrek, berriz, txukun jokatu zuten ia hutsik egin gabe, eta ongi merezitako jokoa eraman zuten. Bigarrengoan gauzak aldatzen hasi ziren, eta Ilaunpe bere jokorik onenean ez bazen ere, gerturatzen hasi zen, baina 5-1 irabazten ari zirela Orexako Errastik min hartu zuen, eta hortxe utzi behar izan zuen partida. Bere ordez sartu zen Urtxipia, eta jokoa, berriz, ez zen gehiegi aldatu, oraingoan etxekoak nagusi izan baitziren. Kitarakoan ere garaipena liderrak eraman zuen, baina berriro ere huts asko eginez, eta joko mailarik onena eman gabe.