BIGARREN B MAILA:

SAN JUAN 3 LAUBURU IBARRA 3

SAN JUAN: Iñigo, Pulido, Xabier, Santiago eta Mikel-hasierako bostekoa-, Jose Maria, Aitor, Roman, Torras eta David.

LAUBURU IBARRA: Joseba, Aitzol, Garmendia, Mauro eta Txipi-hasierako bostekoa-, Borja, Ezeiza, Loitzun, Xabi eta Endika.

GOLAK: 1-0, 1.min: Mikel. 1-1, 1.min: Txipi. 1-2, 4.min: Txipi. 1-3, 16.min: Garmendia. 2-3, 30.min: Santiago. 3-3, 31.min: Jose Maria.

GORABEHERAK: 200 ikusle.

Puntu ona lortu zuen Lauburu Ibarrak Iruñean, talde bakoitzak zati bana izan baitzuen. Lehen minutua eroa izan zen, talde bakoitzak gol bana lortu baitzuen, baina gero gipuzkoarrek agindu zuten, atsedenera 1-3 joateko. Bigarren zatian etxekoen erreakzioa etorri zen, eta norgehiagoka berdindu egin zuten. Azkeneko minutuetan biek izan zuten irabazteko aukera.

GAZTEEN OHOREZKO MAILA:

LAUBURU IBARRA 6 GORA BILBAO 3

MARKAGAILUA: 2-0, 2-1, 4-1, 4-1, 6-2 eta 6-3.

GORABEHERAK: 150 ikusle.

Lauburu Ibarrak ongi merezita irabazi zion Gora Bilbaori. Hasiera ederra izan zuen, oso azkar lortu baitzituen aurreneko bi golak. Gero kanpotarrek markagailua murriztu eta baloia izan zuten, baina moreek kontraerasora beste bi gol egin eta 4-1 jarri zuten, nahiz eta atsedenera joaterako Bilbokoek emaitza murriztu zuten. Bigarrenaren hasieran etxekoek bosgarrena egin zuten, eta ondoren kanpotarren nagusitasuna etorri zen, nahiz eta aukera handiegirik egin gabe. Beste kontraeraso batean giupuzkoarrek seigarrena egin zuten, eta azken segundoetan hartu zuten hirugarrena.