Urtarrillak 19, 22-00, Penya Encarnada 5 Inter Escaldes 9
Urtarrillak 20, 22-30, Jenlai 2 Lusitans 6

KRONIKAK:

FUTBOLA:

KOPA:

ATHLETIC 1 BARCELONA 2

ATHLETIC: Iago Herrerin; De Marcos, Etxeita, Laporte, Lekue; Iturraspe, Beñat (San Jose, 68.min); Williams, Eraso (Sabin Merino, 61.min), Susaeta (Muniain, 56.min); eta Aduriz.

BARCELONA: Ter Stegen; Alves, Pique, Mascherano, Sergi Roberto (Adriano, 73.min); Busquets, Iniesta, Rakitic; Arda (Aleix Vidal, 66.min6), Munir (Sandro, 80.min) eta Neymar.

GAOLAK: 0-1, 18.min: Munir. 0-2, 24.min: Neymar. 1-2, 89.min: Aduriz.

Árbitro: Gonzalez Gonzalez. Laportek, De Marcosek, Etxeitak, Iturraspek eta San Josek ikusi dute txartel horia etxekoen aldetik,  eta Iniestak eta  Mascheranok eta Alvesek kanpotarren aldetik.

GORABHERAK: 50.000 ikusle.

Athletici kanporaketa oso zaila jarri zaio. Lehen zatian bi huts galant egin ditu, eta Barcelonari bidea asko erraztu dio. Bigarren zatian sarrera itxusi asko izan dira, eta amaieran iritsi da etxekoen gola, baina oso zaila izango du Bartzelonan honi buelta ematea.

ASPIL VIDAL 3 SANTA COLOMA 3

ASPIL VIDAL:Molina, Hamza, Rubi, Andresito eta Joselito-hasierako bostekoa-, David, Roger, Lucho, Pazos, Luisma eta Pedro.

SANTA COLOMA: Didac, Fabian, Sepe, Lopez eta Dani Salgado-hasierako bostekoa-, Ruben, Del Moral, Corvo eta Rangel.

EPAILEAK: Gonzalez Moreta eta Sanchez Chamorro. Etxekoen aldetik, Pazosek eta Pedrok ikusi dute txartel horia, eta kanpotarren aldetik, Rubenek.

GOLAK: 1-0, 4.min: Andresito. 1-1, 12.min: Dani Salgado. 1-2, 23.min: Hamza, bere atean. 2-2, 30.min: Joselito. 3-2, 31.min: Joselito. 3-3, 32.min: Dani Salgado.

EPAILEAK: 1.200 ikusle.

Aspil Vidalek partida ona egin du, baina aurrean talde on bat izan du. Emozioa izan da bai markagailuan, eta baita jokoan ere, eta amaieran  emaitza justua izan da.

ELCHE 2 MAGNA GURPEA XOTA 7

ELCHE:Javi, Manjon, Juanjo, Anos eta Kiwi-hasierako bostekoa-, Garcia, Vicen, Ruiz eta Pitu.

MAGNA GURPEA XOTA: Raul, Araça, Roberto Martil, Usin eta Carlitos-hasierako bostekoa-, Yoshikawa, Victor, D.Saldise eta Ibarra.

EPAILEAK: Gutierrez Lumbreras eta Lope Diaz. Xotak eta Saldisek eta Ibarrak ikusi dute txartel horia.

GOLAK: 0-1, 10.min: Usin. 1-1, 17.min: Ruiz. 1-2, 19.min: Usin. 1-3, 20.min: Roberto Martil. 1-4, 31.min: Usin. 1-5, 35.min: Roberto Martil. 2-5, 36.min: Pitu. 2-6, 36.min: Roberto Martil. 2-7, 39.min: Yoshikawa.

GORABEHERAK: 1.500 ikusle.

Xota handikiro itzuli da garaipenen bidera. Lehen zatian apur bat sufritu du, baina 1-2koaren ostean erabat nagusitu da, garaipen erosoa lortuz.