ALAVES B 1 LAGUN ONAK 1

ALAVES B; Diego, Valdor, Jon Manuel, Aritz, Artzamendi, Einart, Arnau, Arbeloa, Asier, Julen (Ruben, 71.min) eta Aitor (Altair, 63.min).

LAGUN ONAK: Olaizola, Antsola, Tena, Zelihueta, Olabarria, Salvador, Uribarren, Josu Aranburu (Julen Aranburu, 71.min), Esnal (Agirre, 72.min), Otamendi (Elustondo, 58.min) eta Abasolo.

GOLAK: 1-0, 18.min: Asier. 1-1, 45.min: Josu Aranburu.

EPAILEA: Mardones Leston. Etxekoen aldetik Valdorrek eta Aritzek ikusi zuten txartel horia, eta kanpotarren aldetik, berriz, Josu Aranburuk, Abasolok, Agirrek eta Antsolak.

GORABEHERAK: 200 ikusle.

Lagun Onakek denboraldiaren amaiera lasaia izango du. Igoera fasea jokatzeko dabilen Alavesen bigarren taldearen aurka ere puntua eskuratu zuen, eta sailkapeneko erdikaldera igotzen ari da, denboraldi bikaina eginez.

ARETO FUTBOLA:

LASKORAIN 4 GOIERRI 4

GOLAK: 0-1, 3.min. 1-1, 9.min. 2-1, 17.min. 2-2, 22.min. 2-3, 25.min. 3-3, 29.min. 3-4, 38.min. 4-4, 39.min.

GORABEHERAK: 150 ikusle.

Goierrik ongi landutako eta merezitako puntua eraman zuen Tolosatik, nahiz eta garaipena ere gertu izan zuen. Lehen zatian oso azkar aurreratu zen, nahiz eta atsedenera joan aurretik etxekoek horri buelta eman zioten. Bigarren zatiaren hasiera bikaina izan zuen talde zuri-urdinak, berriro ere markagailuan aurretik jarriz. Gero, Tolosakoek berriro ere berdindu egin zuten, baina gehiago nahi zuten, eta azkeneko minutuetan arriskuak hartu zituen atezain-jokalariarekin, baina oso gaizki egin zuten, eta Goierrik ez zuen barkatu, nahiz eta jarraian Laskorainek berdindu egin zuen.